NIEUW(in)ZICHT interieurarchitectuur

NIEUW(in)ZICHT interieurarchitectuur

het concept achter NIEUW (in) ZICHT

Katja Boons is interieurarchitect en zaakvoerder van
NIEUW (in) ZICHT. Ze helpt mensen die gaan bouwen, verbouwen of hun bestaande woning willen aanpassen om een nieuw zicht en een nieuw inzicht in hun ruimte te krijgen. Dit doet ze zowel door te ontwerpen, te adviseren als door workshops te geven. In elk project gaat ze op zoek naar de juiste balans tussen een mooie vormgeving en een praktische indeling. Ze streeft naar mooie, tijdloze interieurs die passen bij de persoonlijkheid en het budget van de klant.

wat na WIT?

trendsPosted by katja boons Mon, August 08, 2016 16:54:05
Het is gebeurd.

De pure, witte keuken is verdreven. Ze was geweldig, die witte keuken. Ik mocht er heel wat ontwerpen. Dat kon je deze zomer al een paar keer zien op de Facebook-pagina van NIEUW(in)ZICHT. Het leek jaren DE evidente keuze voor mijn opdrachtgevers: 'witte kastfronten en een wit werkblad aub'.

Er was weinig tegen in te brengen. Een tijdloze keuze, verkrijgbaar in praktische en degelijke materialen, in verschillende prijsklassen ook.
Helemaal NIEUW(in)ZICHT.
Wit laat zich bovendien goed combineren.
Wit is uiteraard nooit te donker.
DUS: wit is altijd goed.


MODE

Maar trends lopen niet in de val van 'VOOR ALTIJD'.
De mode, interieurs, materialen, kleuren... het moet bewegen. We kijken allemaal mee uit naar nieuwigheidjes, en die zijn deze keer niet clean en wit!
Er mag weer wat meer variatie zijn: natuurlijke materialen met onregelmatige tekening, diepere kleuren, ... de nieuwe interieurs stralen meer maturiteit uit. Ik kan me er wel in vinden, als 'volwassen' en 'trendy' aan elkaar gelinkt worden, voel ik me alvast een beetje hipper.


Wat nu?

Wat nu met die nieuwe, witte keukens van de afgelopen jaren? Geen paniek! Wit was tijdloos en mooi, wit blijft tijdloos en mooi. Heb je toch een ongelooflijke drang om mee te zijn met de laatste trends? Dan kan je aan de slag met volgende tips:

- Behang één muur in een diepe, warme kleur.

- Kies hout of marmer voor je zichtbare accessoires: een grote snijplank, de pepermolen, een dienblad of een fruitschaal...

- Verstop deze accessoires niet allemaal in de kast, laat ze zien!

- Gebruik eens donker keukentextiel: handdoeken, de vaatdoek, je schort,...

- Zet planten en kruiden in je keuken.


Foto: HayDeze trends kan je doortrekken in je hele huis, maar vergeet niet om vooral jouw persoonlijke smaak te volgen.

Wil jij ook een keuken waar praktisch en mooi in balans zijn, en die bovendien een tijdloze basis vormt voor alle nieuwe trends van de volgende jaren? Maak een afspraak voor een intake-gesprek, dan bekijken we hoe ik jou hierbij kan helpen.

Geniet nog van de zomer!
Katja


  • Comments(0)//blog.nieuwinzicht.be/#post18