NIEUW(in)ZICHT interieurarchitectuur

NIEUW(in)ZICHT interieurarchitectuur

het concept achter NIEUW (in) ZICHT

Katja Boons is interieurarchitect en zaakvoerder van
NIEUW (in) ZICHT. Ze helpt mensen die gaan bouwen, verbouwen of hun bestaande woning willen aanpassen om een nieuw zicht en een nieuw inzicht in hun ruimte te krijgen. Dit doet ze zowel door te ontwerpen, te adviseren als door workshops te geven. In elk project gaat ze op zoek naar de juiste balans tussen een mooie vormgeving en een praktische indeling. Ze streeft naar mooie, tijdloze interieurs die passen bij de persoonlijkheid en het budget van de klant.

Nazomeren met warme gedachten

interieurarchitectuurPosted by katja boons Tue, September 06, 2016 16:40:02
VROEG

Op nuchtere maag kreeg ik het gisteren te horen: 'music for life 2016' is gelanceerd. Dat kwam binnen. Terwijl ik nog lekker (al werkend) nazomer - lunchen in de tuin, de raampjes van de auto naar beneden- zet Studio Brussel me met beide voeten op de grond: ook dit jaar zal het winter worden, ook dit jaar zijn er weer heel wat initiatieven te steunen, ook dit jaar moet ik uit mijn pijp komen om iets te doen voor het goede doel.


DOEL
Vorig jaar gaf ik 'interieuradvies for life'. Jullie stelden per mail boeiende vragen, stortten centen op de rekening, ik gaf uitgebreid antwoord, stuurde het geld eerlijk door aan SOS-kinderdorpen en zag dat het goed was.

Goed, gewoon goed. Wel, daar doe ik dit jaar niet meer aan mee. Het moet van 'goed' naar 'beter', toch? Ik deed het met heel veel liefde, kreeg fijne reacties van de mensen die het project steunden, maar dit jaar wil ik beter. Beter, in de vorm van meer geld, voilà. Vermits het geld naar het goede doel gaat, vind ik die drijfveer gerechtvaardigd. Noodzakelijk zelfs.


HOE?
De formule van vorig jaar bleek te tijdrovend in verhouding tot de opbrengst, dat leerde ik alvast. Daarom zoek ik nu naar een andere formule, en daarbij kan jij helpen. Laat in een reactie op deze mail weten hoe jij mee de warmste week wil beleven, steunen en er ook jouw persoonlijk voordeel uit kan halen.
Is dat met:
- Algemeen advies online - wie betaalt, ontvangt een lijst met tips, toepasbaar in elk interieur?

- Persoonlijk advies op afspraak, face to face, gelimiteerd in tijd weliswaar?

- Toch opnieuw antwoord op persoonlijke vragen per mail, maar dan aan een hoger bedrag? (Want ja, de deelnemers van vorig jaar kregen veel waarde voor hun geld.)

- Een workshop rond een bepaald thema?

- ... of heb je zelf nieuwe ideeën?

Laat van jullie horen!
Intussen mag je van mij nog lekker lang nazomeren, met de ramen open!

groetjes
katja
  • Comments(0)//blog.nieuwinzicht.be/#post19