NIEUW(in)ZICHT interieurarchitectuur

NIEUW(in)ZICHT interieurarchitectuur

het concept achter NIEUW (in) ZICHT

Katja Boons is interieurarchitect en zaakvoerder van
NIEUW (in) ZICHT. Ze helpt mensen die gaan bouwen, verbouwen of hun bestaande woning willen aanpassen om een nieuw zicht en een nieuw inzicht in hun ruimte te krijgen. Dit doet ze zowel door te ontwerpen, te adviseren als door workshops te geven. In elk project gaat ze op zoek naar de juiste balans tussen een mooie vormgeving en een praktische indeling. Ze streeft naar mooie, tijdloze interieurs die passen bij de persoonlijkheid en het budget van de klant.

J'aime j'aime la vie

NIEUW(in)ZICHT & coPosted by katja boons Tue, October 18, 2016 19:41:48

J’aime j’aime la vie

1986, bijna 12 jaar
grote fan, neen echt, … GROTE FAN van Sandra Kim.
Het Songfestival nadert.

En dan komt plots die brief van de scouts. De brief over het weekend. HET weekend. Knal op de datum van HET songfestival. Wie verzint het?
Blinde paniek. We uiten onze dreiging om met z’n allen thuis te blijven, waarop we watjes worden genoemd, of wellicht 'seuten', watjes waren toen nog niet ingeburgerd. Kiezen tussen trouwe fan en seut zijn, of stoere scoutsgriet maar slechte supporter. Wie verzint het!?

We kozen voor het laatste en vertrokken met een dubbel gevoel op weekend.
Als stoere scoutsgrieten met een bloedend hart, want Sandra Kim moest het zonder ons doen. Maar onze leiding, zij die ons seuten noemden, bleken fantastisch. Net voor België zou zingen, werd een grote TV onthuld. Een vreemd voorwerp op een stoer scoutsweekend.
Onze harten stopten met bloeden en we zongen en brulden 'j'aime la vie' naar de overwinning. Bij de laatste ‘twelve points’ van de jury dansten we in onze slaapzak tussen de veldbedden! Het leven was mooi.

En nu? Nu is het opnieuw mooi. Vandaag mag ik gaan meten. Gaan meten voor een groot project, een project waar ik enorm naar uitkijk. Eentje in Durbuy. Manlief mailde me dit filmpje... de cirkel is rond!
J’aime j’aime Durbuy!
  • Comments(0)//blog.nieuwinzicht.be/#post20